Inhoudsopgave

Telefoonnummers
Onderhoudsperiode
Garanties
Klachten
Storingen
Stormschade
cv / ventilatie / condensvorming
Leidingen
Metselwerken
Geveltimmerwerken 1 Kozijnen
Gevels
Rockpanel gevelbekleding
Daken
Kozijnen, ramen. deuren en hang- & sluitwerk
Sleutels
Beglazing
Binnenwanden
Installaties
Mechanische ventilatie (M\/)
Waterleiding
Afkoppelen van de radiatoren
Elektra
Riolering
Kitwerken in natte ruimten
Zelf afbouw
Schilderwerk
Inrichting
Kapconstructie
overzicht onderaannemers
kleuren- en materialen staat
2 Onderhoudseriode
a Dit is de periode van 3 maanden na de oplevering, waarin onvolkomenheden die op het o leveringsra ort zi'n vernield zullen worden af•ewerkt.
b Uw woning is opgebouwd uit vele onderdelen, die onderling verschillend van elkaar werken. Dit kan tot gevolg hebben dat er haarscheurtjes en krimpnaden ontstaan. Deze "kleine" nawerkingen zijn niet te voorkomen en geenszins verontrustend: deze worden dan ook niet in behandeling eenomen zie ook de Garantie- en Waarbor•re•elin• van Wonin•bor
c Onvolkomenheden of gebreken die na de oplevering worden geconstateerd, en die tijdens de oplevering redelijkerwijs te constateren waren. zullen niet meer worden aanvaard. Hierbij valt te denken aan beschadiging van glas. deuren, kozijnen, schilderwerk, keukeninrichting, kasten. sanitair. tegelwerk. plafondafwerking etc. d.
d Overige onvolkomenheden en/of gebreken kunt u schriftelijk melden. Informatie hiervoor is te vinden in het boek van Wonin•bor• Garantie- en Waarbor•regelins
3 GARANTIES
a Door ons worden garanties verstrekt zoals in de documentatie van Woningborg (Garantie- en Waarbor•re•&in•) is aan•e•even.
b Wij wijzen u erop dat slechts dan een garantie van kracht kan zijn, wanneer via de leverancier c.q. installateur van dat be •aaide onderdeel schade wordt aangemeld.
c In uw opdracht door derden uitgevoerde werkzaamheden aan uw woning en/of installaties zullen door zowel Aannemersbedrijf P. van Leeuwen, als door de leverancier en/of installateur met worden erkend. Hierdoor kunnen alle aans•raken op de desbetreffende garantie komen te vervallen.
d Er wordt voor de ruwbouw van uw woning o.a. kalkzandsteen verwerkt in diverse afmetingen. Kalkzandsteen is een milieuvriendelijk natuurproduct dat in veel Nederlandse woningen wordt toegepast. Dit constructieve materiaal heeft één klein nadeel, het is onderhevig aan krimp. Het gevolg is een verschijnsel, waarbij in de eerste levensjaren van uw woning kleine, zogenaamde krimpscheurtjes kunnen gaan optreden. Deze krimp zal echter na verloop van tijd ophouden. Genoemde scheuren doen in het geheel géén afbreuk aan de constructieve kwaliteit van het door de aannemer af te leveren •roduct.
4 Klachten
a indien om een of andere reden in uw woning onvolkomenheden voorkomen, da) 110 dr uw mening vixv- nadere inspectie en/of herstel in aanmerking komen. dan dient u de-:o schriftelijk aan Woningborg te melden
b In noodgevallen zal door ons direct actie ondernomen worden en kunt u ook rechtstreeks met de betreffende installateur leverancier contact opnemen. In de overige gevallen zullen deze zaken na afloop van de onderhoudsperiode worden beoordeeld en afgewerkt
c Kleine klachten aan installaties kunnen direct worden gemeld bil de desbetrefft-muio installateurs (zie bijgaand overzicht onderaannemers). Indien op deze klachten binnen 5 werkdagen niet is gereageerd, dan deze klacht alsnog even melden bil Aannemersbedrijf P. van Leeuwen.
5 Storingen
a [ Indien zich tijdens de aangegeven garantieperiode een storing voordo in de CV installatie of de ventilatie. dan dient u contact op te nemen met Installatiebedrijf Kruit B.V,. Wij adviseren u om voor een goede serviceverlening een onderhoudscontract met Installatiebedrijf Kruit B.V. af te sluiten voor de CV en MV installatie.
b Let op: de MV installatie nooit uitzetten!
Indien de schade ontstaan is door een onvolkomenheid in de bouw en valt onder de garantiebepalingen, zoals beschreven door Woningborg, dan kunt u dit schriftelijk melden bij Aannemersbedri.f P. van Leeuwen middels het standaard Wonin•bor• formulier,
6 Stormschade
a Bij stormschade, zoals het opwaaien van loodslabben etc., adviseren wij u om op zo kort mogelijke termijn uw verzekeringsadviseur te raadplegen.
b
Ventilatieroosters boven het glas 2x per jaar schoonmaken.
7 Cv / ventilatie / condensvorming
a Zodra u de sleutel heeft ontvangen. is het wenselijk dat u alle ventilatieroosters open zet en de verwarming niet te hoog, temperatuur tussen 15 en 18 graden. Dit om ervoor te zorgen dat het overtollige vocht de woning kan verlaten. Tijdens de bouw van uw woning wordt nl. veel water gebruikt, bijv, in metselspecie, beton etc. Ook in overige materialen, zoals hout, gips etc. is vocht ingesloten. Ter voorkoming van grote, ongelijkmatige krimpverschijnselen van verschillende materialen dient verdamping van het vocht derhalve langzaam en gelijkmatig te geschieden.
b Wij adviseren u om het vochtgehalte van vloeren en wanden te laten meten door uw leverancier, alvorens e.e.a. aan te brengen.
c . Naast het hierboven genoemde bouwvocht wordt er bij de bewoning ook veel vocht geproduceerd. Dit vocht, in de vorm van waterdamp, komt vrij bij het koken, baden, wassen, afwassen etc., en bil het ademhalen van mens en dier. Al dit vocht moet de woning verlaten en wanneer bouwvocht nog niet is verdwenen, is extra ventilatie nodi.g.
d Ook de eerste maand de radiatoren ontluchten d.m.vjAgeleverciesloutel evt. CV biivullen)
e e. Natte ruimten (keuken, badkamer, toilet en wasmachineruimte): tijdens het gebruik en nog minstens een half uur daarna dient u ervoor te zorgen dat lucht kan toestromen. Het afzuigkanaal werkt anders niet; u dient wel de afzuigingop de hoogste stand te zetten.
f f. Er moet een forse kier onder de deur zijn, deze kier dus niet afsluiten! Minimale maten onder de deur dienen te zijn: - woonkamer hal 10 I1111-1 - hal toilet 9 nim - 1 e verdieping slaapkamers 18 mm Badkamers 18 mm douche 19 mm
g Voor een goed leefklimaat dient 11 constant te ventileren, ook als het vertrek verlaten is. Hiervoor dienen de roosters boven het glas geopend te zijn. Het afsluiten hiervan kan onderdruk in de vitoningyeroorzaken.
h
8 Leidingen
a 1 Zoals u misschien in de bouwfase en bij bouwbezoeken hebt gezien, zijn alle vloeren en wanden voorzien van zeer veel leidingen van alle installaties . Door deze hoeveelheid aan leidingen is het raadzaam niet in deze vloeren te boren of te nagelen (!et gpi bij tapijt leggen en parket!).
9 Metselwerken
a a. De aanwezige muurroosters dienen i.v.m. de ventilerende functie van de spouw geopend te blijven. Bij voorkeur dient u geen dichte gevelbegroeiing (klimop o.d.) aan te brengen. Het metsel- en voegwerk blijft hierdoor nl. langer nat, waardoor bij vorst een grotere kans op stukvriezen bestaat.
10 Geveltimmerwerken / Kozi'nen
a a. Om het houtwerk zo lang mogelijk in stand te houden en kostbare reparaties daaraan zo doeltreffend mogelijk te voorkomen, is het van belang dat het schilder- of beitswerk in goede staat wordt gehouden en dat tijdig de benodigde kleine reparaties aan houtwerk, beglazingssystemen, hang- en sluitwerk e.d. worden uitgevoerd.
b b. Bijgaand vindt u een overzicht met de toegepaste materialen en een op uw woning afgestemd verfadvies.
11 Gevels
a a. indien u na de oplevering in de gevels sparingen of doorboringen wilt maken, wijzen wij u erop dat op diverse plaatsen in de gevels stalen lateien zijn opgenomen, waardoor schade kan ontstaan aan de wonin•als o• be • aaide • laatsen s • arin•en worden • emaakt.
b Goten en overstekken topgevels aan de gevels zijn van trespa en behoeven geen onderhoud, m.u.v. vuil uit goot verwijderen en schoonmaken van het uiterlijk. Let op: goten zijn niet beloopbaar!!!!
12 Rockpanel gevelbekleding
a Rockpanel heeft een gesloten oppervlak, vrij van poriën. Daardoor kan vervuiling niet in het oppervlak binnendringen. Bovendien is het bijzonder goed bestand tegen een groot aantal chemicaliën waardoor een groot aantal verschillende reinigingsmiddelen ingezet kan worden. Hoewel Rockpanel vrijwel onderhoudsvrij is, is het raadzaam om de panelen lx per jaar schoon te maken.
b Rockpanel platen kunnen vuil worden door stof, vuile handafdrukken of algengroei. Gebruik geen reinigingsmiddelen met een schuur- of slijpwerking. Gebruik alleen sponzen, zachte nylon borstels of doeken; gebruik geen borstels met harde, stugge haren.
c Stof, modderspatten, olie, vet en afdrukken van vuile handen laten zich eenvoudig verwijderen door de panelen af te wassen met een huishoud allesreiniger of autoshampoo. Panelen naspoelen en/of afwissen om streepvorming te voorkomen.
d Algen en mossen kunnen Ontstaan op plaatsen die langdurig koel en -vochtig blijven en waar nauwelijks direct zonlicht komt. Dankzij het gesloten oppervlak van Rockpanel zal cie aangroei van algen en mossen alleen bovenop het oppervlak kunnen plaatsvinden, waardoor reiniging goed
e Indien er krassen ontstaan op het oppervlak van Rockpanel, dan kunnen deze op aanvaardbare wijze gerepareerd worden door een geringe hoeveelheid reparatielak met een fijn kwastje aan te brengen. Het verdient de voorkeur om hiervoor een lak op acrylaatbasis te gebruiken. Panelen die (als gevolg van een ongevallgebroken zijn, dienen vervangen te worden.
13 Daken
a De dakgoten dienen in het najaar gecontroleerd te worden op gevallen bladeren en andere zaken die daar niet thuis horen. Deze zaken dient u te verwijderen om evt. verstopping te voorkomen. Dit geldt ook voor de platte daken van de_garages en de bergingen. _ _
b Het schoonmaken van de goten (ook naast bijv. een dakkapel of dakraam) dient e k jaar opnieuw te geschieden.
c Voor het reinigen van de goten en overstekken kan warm water worden gebruikt. Gebruik •een reini in•smiddelen met een schuur- of slijpwerking
d Let o.! De dakgoten zi n niet beloo•baar.
14 Kozrnen, ramen, deuren en hang- & sluitwerk
a a. In de kozijnen zitten rubberen tochtstrippen voor een goede tochtdichting van de ramen en deuren. Deze rubberen tochtstrippen het eerste halfjaar regelmatig met babypoeder insmeren, zodat deze strippen zo min mogelijk aan het verfwerk hechten.
b b. De schroeven (patentbouten) van de schilden op de binnendeuren de eerste maanden nazien of deze niet loswerken en daardoor de lak van de binnendeuren beschadigen.
c c. Het verdient aanbeveling om aan het hang- en sluitwerk regelmatig verzorgend onderhoud te verrichten om de noodzaak tot voortijdige reparatie of vervanging zoveel mogelijk te voorkomen. Dik onderhoud bestaat onder meer uit: - Het vastdraaien van schroeven van scharnieren en sloten - Het smeren van scharnieren en sloten (cilindersloten bij voorkeur met grafiet) - Het terugslaan van omhoog gekomen scharnierpennen - Het vastdraaien van schroeven of bouten van uitzetters, grendels, deurbeslag etc. - Het evt. vervangen van kapotte onderdelen - Het smeren van draaikiep ramen - Tochtrubbers in ramen en kozijnen 2x per jaar behandelen met een mengsel van talkpoeder en spiritus, aan te brengen met een kwast
15 Sleutels
a Alle cilinders van de deuren van de wonin•hebben een •eli.ke sleutel.
b b. De sleutels van de raamboompjes niet op de raamboompjes laten zitten, dit daar ze dan simpel zijn te openen door derden (lees inbrekers).
c c. Alle ramen + deuren zijp uitgerust met driepunt sluitingen.
d d. - De voordeur is voorzien van een sleutelbediende driepunt sluiting, dus met sleutel op slot draaien. - De overige deuren zijn krukbediende driepunt sluitingen; dus voordat u de deur op slot draat eerst kruk omhoo•doen, dan o• slot draaien.
411710.-- P. VAN LEEUWEN n fl n fl o 111 IliftlIodiljt HANDLEIDING VOOR HET GEBRUIK EN ONDERHOUD VAN UW WONING 1_--4 él Eiegisizing L..1„, Zie boekje 'Wat u moet weten over isolerend dubbelglas en 1 if-t 1 ►- beglanny" 1 T. Binnenwarwien a. rie binnenwanden zijn gemaakt van gipsblokken met als aansluiting tussen wand en plafond een flexibele voeg van pur schuim -,-- voorschrift van de leverancier. Deze flexibele voeg heeft als nadeel dat hij langs het plafond en in de hoeken enige krimpscheurtjes zal gaan vertonen.
18. Installaties _a. Wij adviseren u om de verstrekte handleidingen 1 instructies van de diverse installaties nauwlettend __ i te lezen en daarnaar te handelen.
19. Mechanische ventilatie (MV) a. Uw woning is voorzien van een MV installatie. Deze dient ten allen tijde ingeschakeld te blijven! b. Met douchen dient u de capaciteit te verhogen. c. Wij adviseren u ten zeerste om voor uw installatie een onderhoudscontract af te sluiten. In verband met de afgegeven garanties is inschakeling van Installatiebedrijf Kruit B.V. voor deze werkzaamheden aan te bevelen. d. De bedieningsschakelaar van de ventilator is aangebracht in de woonkamer. De ventielen zijn ingesteld door de installateur; deze instelling mag niet gewijzigd worden. e. Het Duco Comfort System werkt automatisch en zorgt voor een natuurlijke luchttoevoer via hand bediende ventilatieroosters in de gevel en een centrale, mechanische afvoer van vervuilde en/of vochtige lucht via de DucoBox. En dit 24 uur per dag. De vraag naar ventilatie wordt standaard bepaald op basis van meting van de luchtkwaliteit (002) in de woonkamer en het relatieve vochtigheidsgehalte (RH) in de badkamer in de slaapkamers zijn ook opgenomen Col sensoren. De vervuilde lucht in de slaapkamers wordt door de spleet onder de deuren afgezogen naar de badkamers waar in het plafond een afvoerpunt is geplaatst. Indien u langere tijd geen water heeft getapt (bijv. met een vakantie), dan de kraan eerst goed door laten lo•en voordat u het water gebruikt. Dit i.v.m. de legionella bacterie. Door het verschil tussen de temperatuur in uw woning en die van de waterleidinginvoer bestaat de mogelijkheid tot condensvorming in uw meterkast. Houdt deze kast vrij van materialen e.d. Dit in verband met de nodige ventilatie. Buitenkranen, welke door ons zi.n toe•e•ast o• de •evels, zin vorstvri. als ze zi n dicht •edraaid.
21. Afkoppelen van de radiatoren Indien u na de oplevering een radiator wilt verwijderen om een wandafwerking aan te brengen achter deze radiator, dan als volst te handelen. De CV installatie o• zolder uitschakelen stekker uit sto•contact CV kraan aan de bovenzi'de en voetventiel aan de onderzi.de van de radiator dicht draaien. Radiator afta•■••en let o • dit is vuil water De ko •elin•en van de radiator aan het leidingwerk losdraaien en radiator van de beu eis nemen. Wandafwerking aanbrengen. Let op dat tijdens het aanbrengen van de wandafwerkingen alle CV onderdelen goed worden af • edekt.
P., VAN LEEUWEN II I1 I st UI f I III, HANDL LIDING +c...fl 1111 GLI114111k ONI)I 1010111) VAN UW WONING t\t,,,p`1111t1,1111‘‘,1 l)(1C,t1 .111i111 W1,111 di( 111 Ilit11114111 1 Mi ('t'i?,( 1:1■CI\111(1,1 1,11,1,4„-ii,1., (ij wq11,11 III, 1111 III vilt 1101 1ilit11111111111r.kiAiIttlr k,t(l 1-)1.1k1L1prt,11 ■11!, dil it,P, 9001)011d 110111 k110,, :1:111 th, 11,)\(,11;11(10 0111,111,11 :11'; 1:1(11.11111 1!, 91,V111(1 I VeiltlIVVI tiC C\/ MAAN:111V 011111►11W 1(),!,; 110/11111111 (111 Wila11111111■1 ,111111. 111,11 ()() CV 111!-',1;11L1(1t‘ wc-(N ■11111!-1, I1t1iM1,11 ti 111 1/ rdOikluil ijl o1111,1‹ b. Noot het lal duidelijk .7iji1 (LA ,t1, hij (1,1iti 1),11),14►ilittwit ttl)(), (V 0►doutnit;11 otitfitilat, de :7e niet onder do tjam111i,, (1(1 1)(niwol vii111 X11 Bij het verwijderen van uit! m()!;1;1:1( ‘4111 (10 miii(1 ook (10 1((11(11 ot) (1(; i()1(1(1( d.rn.v. (le stekker uit het sto►eoittnet gotui 1)e-:;(11:tdig111g v(irvtitling
22. Elektra a. in de meterkast is een groepen vin-(10111ijr;k:111,1 .1.1tim,,i(i p(mill,!, v:111 ric; !jrcmperi loitt leidingen. Aan deachterkaiit (1(.) 1);111(11()i(ling v,111 de rookt t)‹ ldt b. indien u moet werken aan (,1(,1\111, scl1 1kn1 (1(!t,1)1,11 ()Hond() won() tut (it■ Gontroleer voor ‘1 (1:1:11 _werken aan deze elektra 01 de :;pitiniinu ot (1;111 t)()1( tt c. Deze installatie behoeft gooi] onderholitl, oc,111e1 1114,1 tiltiotI(Ierh1(1 \/1,1 (1(, ;1;1((ilek :-,)(Alakel:tar, welke Wij u adviseren om 1x per maand op werking coilholor(In. Het controleren gaat als volgt: druk op (10 tmtl“lop, ;(;(r(Ilek !;(1 1; tkoidar moet tul uitschakelen. Vervol•ens de schakelracer vvoer volgen:; veort;chri111511 leverancier, De zakjes om de rookmelders dienen verwilder(' to worden, /0(1!:1 wolittly bewoond wordt. ( e. De loze leidingen in uw woning zijn voorzien van een zwarte trokdr; tad. Dom draad gebruiken voor het inbrengen van de originele metalen trekveer. Met deze metalen trekveer kunt (I de gewenste draad in de loze leiding trekken. a. Alhoewel het voor velen vanzelfsprekend is, achten wij hot nodig om voor hot gebruik van afvoeren etc. enkele instructies te vermelden. lik.) b. Afvoeren raken meestal verstopt door afzetting van vet en/of zeopresten. Giet om deze reden nooit gesmolten vet of boter in de gootsteen, ook al breekt men deze stoffen eerst af met een vloeibaar afwasmiddel of soda. Desondanks komen er hij het afwassen toch vetten in de afvoer terecht. Verstoppen door vetaanslag in sifon en afvoerpijp kunt u voorkomen door regelmatig doorspoelen c.q. ontvetten met soda en heet water. , ,.. tc. Als afvoeren gedurende lange tijd niet gebruikt worden, verdampt liet water in de sifons en/of in het Wastafels en douche afvoeren regelma ig schoonmaken en ontdoen Van h; fret 23. I Riolering doucheputje. Het water hierin zorgt nl. voor de stankafsluiting ("stankslot"). Het enige dat u in zo'n geval moet doen, is wat water in de betreffende afvoer(en) gieten, waarmee het "stankslot" wordt hersteld. Als men op de erfscheiding een schutting maakt, opletten dat de xllen niet door de hemelwaterafvoeren geslagen worden. Kitwerken in natte ruimten Het verdient aanbeveling om jaarlijks de kitranden in badkamer(s), toiletruimte(n) en keuken te inspecteren op goede hechting nodig deze tijdig te vervangen. Indien de hechting onvoldoende is, kunt u het als volgt repareren: 1. loszittende kit volledig verwijderen 2. voegen goed schoon en stofvrij maken, ontvetten met ontvettingsmiddel en goed laten drogen teelwerk aan weerszi'den van de voe en afplakken met plakband 1);-19Itla i van :
P. VAN LEEUWEN aannemersbedrijf HANDLEIDING VOOR HET GEBRUIK EN ONDERHOUD VAN UW WONING kit aanbrengen en met natte vinger gladstrijken (bij voorkeur met wat zeepsop) EI 5. plakband direct verwijderen
Door enkele bewoners zal de woning worden afgewerkt m.b.t. installaties. Indien u nadien opmerkt dat er lekkages c.q. storingen ontstaan, wilt u zich dan eerst goed overtuigen dat dit niet uw eigen oorzaak is. Indien u zelf een dekvloer gaat aanbrengen in de badkamer dient u er rekening mee te houden dat eventueel lekwater wat vrijkomt bij de verwerking tot beschadigingen kan leiden aan het stuc- en sluitwerk
25 Zelf afbouw
26 schilderwerk
a Zie onderhoudsadvies Schildersbedriif Van Zanten (buiten- en binnenschilderwerk).
Ma • constructie a. Uw woning is uitgevoerd niet een prefab kapconstructie. Indien u van plan bent om na de oplevering van uw woning een dakkapel of dakraam te gaan plaatsen. verzoeken wij u om dit goed af te stemmen met een constructeur. U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele wijzigingen aan de constructie alsmede daaruit voortkomende • evol • en Sommige bewoners hebben gekozen voor een vooraf ingebouwde constructieve sparing in de kapconstructie ten behoeve van het plaatsen van een dakraam. Als er gebruik gemaakt wordt van deze sparing, hoeft er verder geen constructieve voorzieningen meer getroffen te worden aan de kap. Er zal een tekenin • worden verstrekt met de afmetin •en en •ositie van deze s • arin Wij wijzen u erop dat indien u na de oplevering wijziging gaat aanbrengen aan de kapconstructie u ten allen tijde zelf verantwoordelijk bent voor het waterdicht en tochtdicht afwerken van de ka • constructie.
27 Inrichting
a Bij het ophangen van lampen dient u rekening te houden met het gewicht van de lamp (armatuur). Niet iedere lam • kan aan een centraaldoos worden os sehan• en.

WONINGEN NIEUWBOUW PLAN DE TIP TE AMEIDE - OVERZICHT ONDERAANNEMERS

0182-320111 Vrouwenmantel Timmerfabriek Ebbers B.V. 2871 !'i.3 5C-~OVE' 0315-323560 Kampstraat 11 7075 AA. E-1724 GLD Betonmortelcentrale De Lek B.V. 0184-601733 Dhr. J. van Zessen Schoonhovensevr -32 Havebo B.V. 2964 C:3 7:-?.00T AtiMERS 030-2280613 Dhr. B. de Jong 122 3734 C,E DOLDEK Bller Bouwmaterialen B.V. 0183-563044 Dhr. F. van Brakel iFomheselaan VItetskade. 4002 4241 _ Velegro Installatietechniek B.V. 0348-565970 Dhr. R. van Leeuwen [Laan van Sneftewaard 59 3425 55 H.] Metaalbewerking B.V. 0345-680575 Dhr. 3. Brouwer Achterstraat 32/A 4153 AR Boer B.V. 0183-352747 Dhr. D. Boer Bordenweg 8 4231 VH Vadeko Houtconstructies B.V. 0517-342255 Dhr. M. Timmer St. Michaelsberch 8831 Veenweg 2841 DG MW.=: Installatiebedrijf Kruit B.V. 0182-378200 11 3371 MA "1:=51E",iDAM 0184-675835 Transportweg Glasprojecten Van Noordenne B.V. Oeverweg 4-6 3417 XK 0348-762121 Hoograven Traptechiek B.V. Van Voordenpark 6 5301 KP 0418-673496 Dhr. D. Oomen Schildersbedrijf Van Zanten B.V. 29 5142 EN WAAS Dhr. J. Koenen Loeffstraat 0416-341705 Koenen Lijm- en Metselwerken B.V. 3421 TH r..'4,21DEWATS Ruige Weide 13 B.V. 3997 M3 SOY Beusichemseweg 26 Dhr. W. Scholman junior 030-6012319 2. zKE, 1710 4241 WR Viadak B.V. Vlietskade 0183-510414 17 5321 HG Roof Protection B.V. Akkerseweg Dhr. J.M. van Mi! 1 4225 5H De Vort 0183-582556 14104 AW l'JLEMBORG Beesdseweg Foreco Houtconstructies B.V. ` -DAARBUITEN 0345-512020 6 4758 AZ Oesterzwam B.V. GIESSENDAM 06-54370896 18 3371 KB
Onderdeel Naam Tel.nr. Contactpersoon Adres Nummer Postcode Plaatsnaam
Aannemer - projectleider Aannemersbedrijf P. van Leeuwen b.v. 0183-352332 Dhr. J. van Leeuwen Energieweg 1 4231 DJ MEERKERK
Aannemer - uitvoerder Aannemersbedrijf P. van Leeuwen b.v. 0183-352332 Dhr. T.F. den Otter Energieweg 1 4231 DJ MEERKERK
Adviesbureau SCHOONHOVEN 4231 D3 ?•C'._"; 0183-352332 Dhr. T.F. den Otter Verstoep Bouwadvies / architectuur Energieweg 4231 D)
Houten kozijnen, ramen en deuren ETTEN GLD
Betonwerk
Prefab vloeren en elementen
Dakbedekkingen
Elektrotechnische installaties
Metaalconstructiewerk
Heiwerk
Ruwbouw timmerwerk
Installatiewerk
Beglazing
Houten trappen
Schilderwerk
Metselwerk en voegwerk
Dekvloeren en vloersystemen RW Vloerenbedrijf
Pannendekker Dhr. D. Cosijnsen
Dakbedekkingen 073-5994236 `•00RDELCCS
Stukadoorswerk Van Mil Stukadoorsbedrijf B.V.
Berging
Keukens & sanitair Middelkoop Culemborg BV
Kitwerk HacaFix Kitwerken
Tegelwerk Tegelzettersbedrijf Marcelis B.V. 0184-613482 Houtschelf

kleuren- en inaterialenstaat

Aannemersbedrijf P. van Leeuwen B.V. Emorglowosi 1, 4231 DJ tol. 0183 - 352332 Moorkork p,,stA,ires Postbus 22, 4230 BA fax. 0183 - 352724 Moorkork : Nieuwbouw Plan De Tip Oneili~ Materiaal Kleurcode Kleuromschrijving s.„ -T woningen Baksteen Daas Klam•aert Kalk Bruin- eet •enuanceerd VW 031 wf Achterste , • wow] Baksteen Daas Klam • aert Classic Blue Donker bruin genuanceerd VW 032 wf Om de 6 Ia en 1 laag ca 10 mm tere•metselen Beamix 2771 Licht Doorstri'kwerk Beamix 2774 Donker • ri's 6,->eidelen Red Cedar RaI 9001 Gebroken wit Sme tank Red Cedar RaI 9001 Gebroken wit 'Plafonds overstekken, luifel WBP-multiplex RaI 9001 Gebroken wit Waterslagen Keramische raamdor•els Antraciet K. 4, en Hardhout RaI 9001 Gebroken wit Omtimmerin•en Red Cedar RaI 9001 Gebroken wit Lijst op hardsteen neuten Entreekozi n ko•wonin Rock • anel RaI 9001 Gebroken wit Makelaar ko •wonin Dark Red Meranti RaI 9001 Gebroken wit
Onderdeel Materiaal Kleurcode Kleuromschrijving
Hellende daken
- Twee kop woningen Gebakken pannen Type OVH 206 Natuur rood
- Achterste drie woningen Gebakken pannen Type OVH 206 Engobe zwart glazura
HWA's Kunststof Licht grijs
Goten Zinken mastgoot Naturel